Menu Close

MINIMALISM
IN CONCRETE

DISTINCT AUSTERITY.

LARGE LOGGIAS IN EVERY APARTMENT, FLOOR-TO-CEILING AND APARTMENT-WIDE WINDOWS, HIGH EXPOSED CONCRETE CEILINGS, SEVEN FLOORS, THREE MEZZANINE FLOORS, THREE PENTHOUSES.

Raw
beauty.

Reduced to the essential. The mezzanines incorporated into the structure form spacious terraces where quality time can be spent with panoramic view.

Green
interior.

The view from SUITES AM TACHELES sweeps over the hedge labyrinths and seating niches of the courtyard garden. The sheltered green space of this urban quarter exudes a sense of peace and serenity of nature.

Clear
and exalted.

In the prestigious entrance hall, a column of daylight falling through the stairwell illuminates the building from top to bottom. The lighting installation that hangs six floors up brings warmth and graceful elegance to the plain simplicity of the stairwell. There is direct access to the Health Club and Spa from the spacious entrance area.

grüntuch
ernst
architekten

Traditionalists who love to experiment. The multiple-award-winning Berlin architects have created an urban space that complements its surroundings and offers new perspectives. They combine traditional architectural values ​​with forward-looking innovation.